Pin It

Widgets

Tonton Drama Misiku Kuza Full Episode - Astro Ria

on Friday, 31 May 2013

Tonton Drama Misiku Kuza Full Episode - Astro Ria

Tonton Drama Misiku Kuza Full Episode - Astro Ria | Drama yang mengisahkan dilema cinta tiga segi yang dilalui oleh Khuzaimah atau Kuza (Erin) yang sangat meminati bidang kejururawatan sejak kecil lagi kerana ingin mengikuti jejak langkah arwah ibunya.

Dengan perwatakan yang menarik, sikap Kuza yang ceria dan sentiasa bersemangat membuatkan seorang pesakit di hospital tersebut iaitu Airiel (Hairul) telah jatuh hati kepadanya. Sifat kelakar yang dimiliki oleh Kuza serba sedikit menjadi pengubat duka hati Airiel selepas kehilangan kekasihnya akibat dari kecelakaan jalanraya.

Diterajui oleh tiga pelakon popular tanahair iaitu Arja Lee, Erin Malek dan Hairul Azreen serta diarahkan oleh pengarah hebat, Sharul Ezad, ianya bukan hanya fokus terhadap kisah cinta sahaja sebalik risiko apabila kehidupan di hospital menjadi tunjang utama kepada drama Misiku Kuza.

Ianya jarang untuk para penonton disajikan dengan sebuah kisah di hospital memandangkan tidak banyak ruang boleh diterokai di dalam sebuah hospital, tetapi Misiku Kuza pastinya memiliki kekuatan tersendiri yang pasti memberi mesej mendalam kepada mereka yang menonton. 

Berkonsepkan komedi romantik dan diterbitkan oleh Radius One Sdn Bhd, Misiku Kuza bakal menampilkan pelbagai kejutan dan adegan-adegan hebat yang pasti memberi kelainan kepada para penonton.

Siapakah yang menjadi jejaka kedua selepas Airiel yang cuba untuk memenangi hati Kuza? Adakah Kuza mampu untuk membuat keputusan tepat demi menjamin masa depannya sebagai seorang jururawat?


Tonton Drama Misiku Kuza Full Episode - Astro Ria 


Ranking: 5

{ 34 ulasan... read them below or add one }

MIsS QieLa said...

admin nak eps 5 pleasee :-(


4 June 2013 at 23:43 Reply To This Comment
Anonymous said...

episod 5 bila nk dload ...


5 June 2013 at 08:02 Reply To This Comment
Anonymous said...

episode 5 pliss...


6 June 2013 at 10:29 Reply To This Comment
Anonymous said...

ep 5 mana ek?


6 June 2013 at 13:33 Reply To This Comment
Anonymous said...

Epipod 5 lambat lagi ke upload


6 June 2013 at 15:18 Reply To This Comment
Anonymous said...

Episod 5 pleaseeeee....


6 June 2013 at 18:46 Reply To This Comment
Diyanah Nabila said...

ep 6 maner ? tk sabar nk tengok .. cepat upload


10 June 2013 at 02:55 Reply To This Comment
Remy Fernando said...

ep 6 maner xnak upload ke?


11 June 2013 at 02:38 Reply To This Comment
Anonymous said...

ep 6 maner ? tk sabar nk tengok .. cepat upload


12 June 2013 at 15:08 Reply To This Comment
Ili Nabihah said...

episod 6 mana ya?? nak tgk ni.. dah lama sgt dah tunggu :(


14 June 2013 at 09:13 Reply To This Comment
Anonymous said...

ep 7 mana ekk ? xde ke ????


18 June 2013 at 16:04 Reply To This Comment
Nyue said...

Mana episod 7..cpt la upload..


19 June 2013 at 11:55 Reply To This Comment
M Syakir said...

bilo ep 7 nak ado lak??? hmm..


20 June 2013 at 17:03 Reply To This Comment
Anonymous said...

ep 7??


22 June 2013 at 11:40 Reply To This Comment
Anonymous said...

ep 7 ?


23 June 2013 at 07:53 Reply To This Comment
Anonymous said...

x yah lah gune apps ni lg. tgk gune tonton / flm 2 u je lah. lmbt sgt nak download.


23 June 2013 at 16:26 Reply To This Comment
Anonymous said...

episod 7 mne ?


25 June 2013 at 08:28 Reply To This Comment
kpopfanz said...

please la..dah kali yang ke-7 saya bukak blog nie...masih tak ada ep7..tolongla upload..................


25 June 2013 at 14:53 Reply To This Comment
Anonymous said...

@Anonymousflm2u pon xboleh bukak .


26 June 2013 at 14:34 Reply To This Comment
Anonymous said...

mane ni ep 7?


27 June 2013 at 01:48 Reply To This Comment
Anonymous said...

mane ep 7 ?? kat tv da lame siar..please explain admin !!! so x de laa sy eager sgt...hihih thanks !!


27 June 2013 at 22:58 Reply To This Comment
Anonymous said...

Saya dah pegi mana mana website nak tonton ep 7 tapi takde. Upload cepat lah admin. Pleasee..


29 June 2013 at 16:31 Reply To This Comment
Anonymous said...

Nak episod 7 :'( upload please


3 July 2013 at 23:44 Reply To This Comment
sue said...

episod 7 plssss....


4 July 2013 at 14:03 Reply To This Comment
Anonymous said...

mne ni ep 7 xkan smpai ep6 je kot


5 July 2013 at 19:04 Reply To This Comment
Anonymous said...

admin..boleh tlg upload cerita untuk terakhir kali? mntk dia punya link...i really want watch that telemovie tapi bila cari d google link dia xda..plz admin..


7 July 2013 at 22:13 Reply To This Comment
afifah arif said...

best'''' x sabar nk tnggu episode 10''


8 July 2013 at 20:26 Reply To This Comment
Anonymous said...

Uploadkan episod 10 please...


10 July 2013 at 20:13 Reply To This Comment
Anonymous said...

Tolong upload episod 10! Terima kasih.


11 July 2013 at 11:33 Reply To This Comment
Anonymous said...

Tolong upload episod 11? Tak sabar nak tonton. Terima kasih.


17 July 2013 at 00:43 Reply To This Comment
Anonymous said...

Tolong upload episod 12? Secepat mungkin ya! Terima kasih.


23 July 2013 at 13:23 Reply To This Comment
Laila latisya said...

Ep 13 dah ada? Tak sabar nak tngok ni..terima kasih..


26 July 2013 at 19:24 Reply To This Comment
Laila latisya said...

Ep 13 dah ada? Tak sabar nak tngok ni..terima kasih..


26 July 2013 at 19:24 Reply To This Comment
Anonymous said...

Admin bleh tolong upload episode 13! Please......


30 July 2013 at 15:16 Reply To This Comment

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.

 
© BLOG BUDAK BAEK All Rights Reserved