Pin It

Widgets

Semakan Keputusan PMR 2013 - Online dan SMS

on Tuesday, 19 November 2013


Semakan Keputusan PMR 2013 - Online dan SMS

Semakan Keputusan PMR 2013 - Online dan SMS | Bagi calon-calon yang telah menduduki Penilaian Menengah Rendah (PMR) keluar pada 19 Disember 2013.

Tarikh Rasmi Keputusan PMR dari tahun 2010 - 2013
  • Keputusan PMR 2013: 19 Disember 2013 ( Rasmi )
  • Keputusan PMR 2012: 19 Disember 2012
  • Keputusan PMR 2011: 22 Disember 2011
  • Keputusan PMR 2010: 23 Disember 2010
Tarikh Rasmi Keputusan PMR 2013 Diumumkan

Cara Semakan Keputusan PMR 2013 melalui Online


Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah (SAPS) adalah perkhidmatan percuma diperkenalkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia kepada ibu bapa / penjaga untuk menyemak dan memudahkan untuk mengetahui keputusan peperiksaan secara online. Dibawah cara-cara:



Arahan :

1) Masukkan Nombor Kad Pengenalan atau Sijil Surat Beranak
2) Pilih Sekolah Rendah atau Sekolah Menengah
3) klik butang Semak Laporan.


Cara Semakan Keputusan PMR melalui sms

Type PMR<jarak >NO KAD PENGENALAN<jarak>ANGKA GILIRAN] dan send to 15888

contoh atas : PMR 701010101010 BCXXXXXXX Dan hantar SMS ke 15888

Tarikh rasmi keputusan PMR 2013 Akan keluar pada 19 Disember 2013 [ RASMI ] . Admin nak ucapkan semoga berjaya kepada semua calon PMR 2013. 


Ranking: 5

{ 14 ulasan... read them below or add one }

Rass said...

Keputusan Pmr boleh di periksa selepas jam 10? Jadi jika keputusan tersebut d periksa pada pukul 10.10 pagi, bolehkah?


17 December 2013 at 15:41 Reply To This Comment
Anonymous said...

Smalam kawan sy check keputusan pmr di laman web moe.gov.my , dan keputusan pmr dia terpapar di situ . Adakah betul keputusan yang dipaparkan, kerana setahu saya keputusan keluar pada 19 december 2013 . Harap dpt dijawab segera.


18 December 2013 at 01:31 Reply To This Comment
Anonymous said...

Selamat pagi,saya pun dah check Di laman web moe.gov.my,adakah keputusan yang dipaparkan Di sana benar?


18 December 2013 at 11:09 Reply To This Comment
Anonymous said...

:)


18 December 2013 at 14:40 Reply To This Comment
Anonymous said...

:) :)


18 December 2013 at 14:41 Reply To This Comment
Anonymous said...

mmg tak der kat online...hantar sms dah sejam dah hampir 2 jam...masih tak terima jawapan... sucks!!!


19 December 2013 at 11:47 Reply To This Comment
MG schmidt said...

tauxpe!sms xd reply
online loading je
org nk tau result pmr tp result trial je optian nye
ntah ape2 !!!


19 December 2013 at 12:20 Reply To This Comment
Ajak Awang said...

Balas lah sms dulu baru balas komen ni.... Tak pe baru infant stage lagi. Banyak penambahbaikan boleh dilakukan.


19 December 2013 at 13:28 Reply To This Comment
Anonymous said...

Kalau nk tau resulp pmr, ni lamn webya lp.moe.gov.my


19 December 2013 at 14:43 Reply To This Comment
Anonymous said...

Sabar2


20 December 2013 at 13:26 Reply To This Comment
syakilla natashah said...

@Anonymous macam mana nak cek dkat laman web tu? lepas masuk dekat laman web tuh, apa nak kene buat?


20 December 2013 at 13:51 Reply To This Comment
dik said...

result boleh pegi ambik lagi x kalau dh lepas tarikh 19hb ?


20 December 2013 at 14:18 Reply To This Comment
KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( 0823-2159-4488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB



4 June 2017 at 12:04 Reply To This Comment

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.

 
© BLOG BUDAK BAEK All Rights Reserved