Pin It

Widgets

Semakan Keputusan UPSR 2013 - Online Dan SMS

on Wednesday, 18 September 2013

Semakan Keputusan UPSR 2013 - Online Dan SMS

Semakan Keputusan UPSR 2013 - Online Dan SMS | Peperiksaan UPSR 2013 baru sahaja berakhir. Kini pelajar sudah mula rasa berdebar menantikan tarikh keputusan UPSR 2013 akan diumumkan. 
Bagi anda boleh membuat semakan secara online dan SMS keputusan peperiksaan UPSR 2013. Selain itu . Anda hanya perlu mengikut beberapa langkah mudah untuk menyemak keputusan peperiksaan tersebut. SAPS telah menyediakan satu lagi kemudahan yang membolehkan pihak ibubapa melihat prestasi peperiksaan pencapaian anak mereka. Sila klik menu pilihan di sebelah kiri dan masukkan ID pelajar di laman web SAPS, pilih jenis peperiksaan dan jenis laporan.


Semakan Keputusan UPSR 2013
  1. Semakan Online => saps.moe.gov.my
  2. Klik butang Semakan Ibu Bapa yang berwarna merah.
  3. Masukkan No Kad Pengenalan atau Sijil Surat Beranak dan pilih sama ada Sekolah Rendah atau Sekolah Menengah dan seterusnya klik butangSemak Laporan.
Untuk semakan SMS pula, anda hanya perlu ikut langkah ini:-

UPSR

- Semakan SMS: Taip UPSR [angka giliran] dan hantar ke 15888

- Contoh: UPSR BC001A040 hantar ke 15888

Tarikh rasmi keputusan UPSR 2013 Akan keluar pada bula 14 November 2013. Admin nak ucapkan semoga berjaya kepada semua calon UPSR 2013. Hal ini kerana bakal menentukan mereka akan masuk ke sekolah MRSM atau sekolah berasrama penuh
.
SEMAKAN DIBUKA PADA 14 NOVEMBER 2013
Ranking: 5

{ 36 ulasan... read them below or add one }

Anonymous said...

Gune sms Tak bole pon ..


1 November 2013 at 15:20 Reply To This Comment
Anonymous said...

Lmbt sngt klau sms.....


5 November 2013 at 07:22 Reply To This Comment
Anonymous said...

my hearth is sounds dup dup dup dup.. >_<


5 November 2013 at 17:38 Reply To This Comment
Anonymous said...

kenapa tak boleh check thru saps


6 November 2013 at 10:45 Reply To This Comment
Anonymous said...

Website SAPS pun x boleh buka...camana nak check?????


12 November 2013 at 09:50 Reply To This Comment
Anonymous said...

SAPS AND MESSAGE CAN'T WORK.THEY SAID THAT THE RESULTS WILL ONLY COME OUT ON 14/11/2013 THOROUGH MESSAGE AND SAPS AT 10AM IN THE MORNING WHICH IS THE SAME TIME AS THE RESULTS ARE COMING OUT AT THE SCHOOL.SO THERE IS NO POINT CHECKING THE RESULTS THROUGH PHONES AND COMPUTER.THIS IS A TOTAL WASTE OF TIME.


12 November 2013 at 14:05 Reply To This Comment
Anonymous said...

What the stupid saps


12 November 2013 at 14:12 Reply To This Comment
Anonymous said...

The saps is a stupid aasshole


13 November 2013 at 15:12 Reply To This Comment
Anonymous said...

It can't work. Stupid saps :-P


13 November 2013 at 19:00 Reply To This Comment
Anonymous said...

APTB


14 November 2013 at 01:04 Reply To This Comment
Anonymous said...

X bleh bkk la


14 November 2013 at 06:07 Reply To This Comment
Anonymous said...

Why the result can't prompt out?plz advice


14 November 2013 at 08:15 Reply To This Comment
Anonymous said...

Ok la tu, kalau online mendahului sekolah , budak xdatang sekolah.....


14 November 2013 at 08:46 Reply To This Comment
kaen said...

Selepas tengahari baru online bukak!!!


14 November 2013 at 09:21 Reply To This Comment
kaen said...

Selepas tengahari baru online bukak!!!


14 November 2013 at 09:22 Reply To This Comment
Anonymous said...

if not certain don't give statements .......what you SAP


14 November 2013 at 10:21 Reply To This Comment
Anonymous said...

what time sap come out the results


14 November 2013 at 10:40 Reply To This Comment
Anonymous said...

Sms pun x rep.dh 2x hntar


14 November 2013 at 11:06 Reply To This Comment
Anonymous said...

Why the webpage cannot be open


14 November 2013 at 11:07 Reply To This Comment
Anonymous said...

why wasting time creating this webside or webpage? malaysian gov is so damn slow and backdated...


14 November 2013 at 11:12 Reply To This Comment
Anonymous said...

what we want is the actual result..and not the trial result..boo...saps.moe.gov.my...go back and study more........bull****.......


14 November 2013 at 11:19 Reply To This Comment
Anonymous said...

RM0.00 Sorry, the service is temporary not available. Pls try again later. Customer Service 0378042840 (08:00am-16:00pm, Mon-Fri). DAPAT VISTA (M) SDN BHD


14 November 2013 at 11:56 Reply To This Comment
Anonymous said...

I got 2A for upsr examination. The subject I got A is English and penulisan










Said Theswini


14 November 2013 at 14:04 Reply To This Comment
Anonymous said...

kmi da tunggu ne tpi mci x dpt bukak ne. huhuhu boring tau..result upsr


14 November 2013 at 14:35 Reply To This Comment
Amenda Nyelia said...

Mcm mna nk chck rsult pbs form 2 utk thn ni?? Blh gna wbste ni(saps) or tak??


14 November 2013 at 20:48 Reply To This Comment
Anonymous said...

3A 2B


5 January 2014 at 15:23 Reply To This Comment
Anonymous said...

what ever,.....


22 March 2014 at 06:15 Reply To This Comment
Anonymous said...

saya akan menghadapi upsr pada tahun ni (2014)
doakan saya berjaya...
hehehe


15 May 2014 at 15:06 Reply To This Comment
Anonymous said...

every one say this sap is bull **** lol very weird.


13 October 2014 at 08:53 Reply To This Comment
Anonymous said...

Why is everyone saying that SAPS is Bull**** Stupid and that i mean, SAPS is ****ing stupid... Fat.


13 October 2014 at 08:54 Reply To This Comment
Anonymous said...

hahaha....ikr...this side is memang suck....bijjjj....f*ck offfffff


13 October 2014 at 08:56 Reply To This Comment
Anonymous said...

hahahahah...ikr....this site is memang suck...bijjjj....f*ck offfff
this page is full of SHIT


13 October 2014 at 08:58 Reply To This Comment
Anonymous said...

web apa ya? ada MARKAH keputusan upsr 2014?


16 October 2014 at 21:02 Reply To This Comment
KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( 0823-2159-4488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB



4 June 2017 at 11:48 Reply To This Comment

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.

 
© BLOG BUDAK BAEK All Rights Reserved