Pin It

Widgets

Semakan Penempatan Pelatih PLKN 2014 - Online dan SMS

on Sunday, 24 November 2013

 Semakan Penempatan Pelatih PLKN 2014 - Online dan SMS 

Semakan Penempatan Pelatih PLKN 2014 - Online dan SMS | Bagi yang terpilih untuk mengikuti Program Latihan Khidmat Negara kumpulan 1 siri 11/2014 semoga berjaya . Untuk pengetahuan, bermula bulan Disember ini, semakan untuk mengetahui lokasi atau penempatan pelatih PLKN kumpulann 1 siri 11/2014 boleh dibuat. Untuk membuat semakan penempatan, pelatih boleh menyemak dengan dua kaedah iaitu secara online dengan melayari sistem aplikasi semakan pada pautan di bawah:


Note :Semakan Penempatan Pelatih PLKN kumpulan 1 Siri 11/2014 akan dibuka pada bukan Disember 2013 ini. Apa-apa pun kita tunggu tarikh rasmi semaakan penempatan yang akan dikeluarkan. [ status akan dikemaskini dari semasa ke semasa ]

Semakan Kem Pelatih Kumpulan 1 ( Dibuka) :



Semakan Kem Pelatih Kumpulan 2 siri 11/2014 :


Semakan Kem Pelatih Kumpulan 3 siri 11/2014 :
Belum Dibuka

Semakan Penempatan Pelatih PLKN kumpulan 1 Siri 11/2014 Melalui SMS

Taip: PLKN kem >jarak<No KP anda> hantar ke 15888
atau Telefon 03-40274747

Maklumat lanjut yang berkaitan anda boleh layari laman sesawang rasmi PLKN klik sini

untuk tujuan rayuan atau penangguhan mahupun buku panduan dan lain-lain perkara berkaitan, sila klik SINI.


Note : Tahniah buat semua pelatih PLKN tahun ini IKhlas dari admin.
Ranking: 5

{ 72 ulasan... read them below or add one }

Hanis Syamimi said...

Saya dapat plkn tahun nie tapi saya tak tahu dapat kat mana!!boleh tolong carikan?


29 November 2013 at 12:36 Reply To This Comment
zur said...

kalau kmpulan 2 or 3 tau ble kat ane pnmpatan??7


9 December 2013 at 12:10 Reply To This Comment
meyra said...

Kumpulan 2 dan 3 bila agaknya nk diberitahu n bila agaknye masuk ya?


12 December 2013 at 13:10 Reply To This Comment
Muhd Ezuan said...

Kalau kumpulan 2 bulan berpe?


14 December 2013 at 15:34 Reply To This Comment
Anonymous said...

Saya dapat kat pahangg...tapi surat lmbt smpi...kwn2 dah ada surat


14 December 2013 at 19:41 Reply To This Comment
Ahmad said...

Saya telah ditempatkan dalam kumpulan ke-2.
Namun, saya tidak mahu ditempatkan dalam kumpulan 2 kerana setelah mendapat result SPM 2013 saya ingin terus melanjutkan pelajaran.
Saya mahukan dipercepatkan agar saya dapat menyertai kumpulan 1


16 December 2013 at 16:28 Reply To This Comment
Anonymous said...

sedih


16 December 2013 at 20:18 Reply To This Comment
amirtu said...

Kumpulan 2 bila? Mnyusahkn lha..


18 December 2013 at 13:55 Reply To This Comment
Anonymous said...

Bila boleh tahu penempatan plkn kumpulan 2@3?


19 December 2013 at 23:49 Reply To This Comment
Anonymous said...

Knpa tiada siapa yg menjawap persoalan yg di ajukan dalam blog ni?


23 December 2013 at 20:00 Reply To This Comment
Anonymous said...

Mcm mane nk semak


25 December 2013 at 21:14 Reply To This Comment
yell white said...

takutnya mau pgi plkn bah....
kumpulan 2@3 bla bleh tau ya....


6 January 2014 at 20:54 Reply To This Comment
Anonymous said...

Boleh saye tau tarikh siri 2 .saye nk bhagi mse utk lesen dan kerja ,tkut x smpat


6 January 2014 at 21:42 Reply To This Comment
Anonymous said...

Sy zaielda bte zainordin 96 terpilih utk mnyertai plkn nie.. Tp sy tak tahu sma ada sy dpat kump. 2 atau 3..Sy nak tahu scpat mngkin.. Dan sy nak tahu dkat mna sy dpat.. Sbb sy nak ready awl2.. Sy nak uruskan msa utk krja sy jgak.. Boleh tak bagi tahu scpat mngkin bila sy dpat dan dmna sy dtmptkan ??


3 February 2014 at 00:23 Reply To This Comment
Anonymous said...

Woahh. Sama laa boleh tahu bilak tak ? Takut tk smpat nk dpt lesen n carik kejee haa


3 February 2014 at 20:05 Reply To This Comment
aina syakira said...

penempatan plkn siri 2 bulan April. Siri 3 bulan Ogos. thank you!


6 February 2014 at 00:05 Reply To This Comment
Vyonnes Chuan said...

Bila dpt semak kumpulan 2?


6 February 2014 at 23:11 Reply To This Comment
Vyonnes Chuan said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

wen can knw second batch result?


14 February 2014 at 18:46 Reply To This Comment
Anonymous said...

Ada kawn dah dpt surt pnggiln kumpuln 2 ..bila.nak kluaa result kumpuln 2 @ 3 ???????????? Lmn web rasmi xde pun update.


24 February 2014 at 20:17 Reply To This Comment
Anonymous said...

Aduh den x nak poie lar.susah tol.dak dgil2 2 x byk lak dapat -.-


28 February 2014 at 16:00 Reply To This Comment
Syahmi Harith said...

lambat lagi ke second group ni? tired for waiting dah -.-


28 February 2014 at 20:53 Reply To This Comment
Anonymous said...

saya naziha ahmad. ingin tahu bila kumpulan 2 dibuka? dan surat plkn akan sampai ke rumah ataupun just kena check kat hp then lapor diri terus? saya bertanya.


1 March 2014 at 02:42 Reply To This Comment
Anonymous said...

Bila kumpulan ke 2 dibuka ?


3 March 2014 at 11:29 Reply To This Comment
Anonymous said...

Kumpulan dua bile dibuka????


3 March 2014 at 14:12 Reply To This Comment
Anonymous said...

kumpulan dua bila buka


3 March 2014 at 23:31 Reply To This Comment
Vyonnes Chuan said...

5 march. Saya baru baca email dr pihak plkn :)


3 March 2014 at 23:33 Reply To This Comment
Anonymous said...

^^thx


4 March 2014 at 00:31 Reply To This Comment
Anonymous said...

Sungguh ke 5mac?


4 March 2014 at 13:12 Reply To This Comment
Vyonnes Chuan said...
This comment has been removed by the author.
Vyonnes Chuan said...

Sorry everybody. Plkn tu xdpt disemak pada 5 march :(
Any new information will inform u guys. Im sorry for the wrong information before :3


4 March 2014 at 14:49 Reply To This Comment
Anonymous said...

Hm excited dah nak tau dapat kat mana.


4 March 2014 at 15:53 Reply To This Comment
meyra said...

Lembapnye nk tahu kmpulan 2 bila ni.


4 March 2014 at 18:14 Reply To This Comment
Anonymous said...

:( bila baru boleh tahu ni ?


5 March 2014 at 00:02 Reply To This Comment
Anonymous said...

mcmane nk tanya jlkn bila panggilan ke 2 masuk. Bosan nak tunggu. Tknk postpone. Nak smbung belajar ni


5 March 2014 at 01:23 Reply To This Comment
Anonymous said...

Bila semakan untuk kumpulan 2 dibuka? Please i need to know


5 March 2014 at 23:32 Reply To This Comment
Anonymous said...

lambatnye...


6 March 2014 at 00:58 Reply To This Comment
Anonymous said...

bukaa lhaa weii.. b'karatt org tggu..


6 March 2014 at 01:46 Reply To This Comment
Anonymous said...

bila mahu buka ini. penat sedah saya tunggu bah. jan kamu lama-lama bah.


6 March 2014 at 07:55 Reply To This Comment
Anonymous said...

Fyi pnempatan plkn kump 2 tlah dbuka ;)


6 March 2014 at 11:03 Reply To This Comment
Nabilah Yusri said...

Kalo dpt kump 3 tapi nak di cepatkan ke 2 blh tak? Kalo blh mcm mana cara nye nak buat


10 March 2014 at 12:36 Reply To This Comment
Nabilah Yusri said...

Kalo dpt kump 3 tapi nak di cepatkan ke 2 blh tak? Kalo blh mcm mana cara nye nak buat


10 March 2014 at 12:37 Reply To This Comment
Anonymous said...

Lambattt!!! Menyusahkan org yg nk blaja cam ite ni!! Tak pasai nak kena tungu pulak. Tsk tsk...


14 March 2014 at 22:53 Reply To This Comment
Atiey Nyumel said...

Saya check plkn .. almat rumah lama . Kalau saya nk tukar almt rumah baru boleh ka ? Mcm mna ? Tolong jawab plaese .. saya kumpulan 2


15 March 2014 at 23:51 Reply To This Comment
Anonymous said...

hello , bilakah tarikh tmat plkn siri 2 2014 ni ?


27 March 2014 at 02:53 Reply To This Comment
Anonymous said...

Susah . Nak sambung belajar pun payah! Menyusahkan!


5 April 2014 at 13:20 Reply To This Comment
Anonymous said...

siapa kat sini dpat kumpulan 3?


5 May 2014 at 21:40 Reply To This Comment
Anonymous said...

Saye dapat PLKN tapi surat tak sampau rumah pon.. Mungkin sebab saye dah pindah belom tukar alamat .. Macam mane saye nak tukar alamat? Sebab pangilan untok kumpulan tiga x lame lagi ? Saye keliru.. And saye nk tanye kumpulan 3 pergi bulan berape ye ?


13 May 2014 at 10:20 Reply To This Comment
atyka said...

sy kumpulan tiga.. dan mcm mne kalau saya ad sebab-sebab tertentu dan tak dapat nak sertai plkn.. kena buat report ke jabatan plkn sendiri atau mcm mna ye?? diambek tindakan ke?


30 May 2014 at 14:01 Reply To This Comment
Anonymous said...

Sy dapat kmplan tiga.. kalo dah kahwin suami tak izin pergi plkn xapa kan? Atau kena ambik tindakan? Tolong gtw


15 June 2014 at 14:22 Reply To This Comment
Anonymous said...

Tolang bg tw , dgn scpt mngkin , siri ke3 penempatan .


16 June 2014 at 12:54 Reply To This Comment
Anonymous said...

sy dapat kumpulan ke tiga, tp tak pergi sebab sambung belajar . tp kira ditangguhkan . patutnya buda yang sambung belajar perlu dikecualikan .


16 June 2014 at 15:05 Reply To This Comment
Anonymous said...

Lambattt siot nak bgtw penempatan p0n ..


23 June 2014 at 13:27 Reply To This Comment
Anonymous said...

Aq dapat kumpulan 3,bla nak kuar ni dpt kat ne,aduh,penat tnggu dh 26 june x kuar2 g,lembab ah


26 June 2014 at 22:27 Reply To This Comment
low hui ling said...

Kumpulan 3 bla bka...dn bla blh lapor diri.


30 June 2014 at 22:57 Reply To This Comment
Anonymous said...

KUMPULAN 3 AKAN DIBERITAHU PRNEMPATAN PADA OGOS INI .. SEKIAN


2 July 2014 at 12:50 Reply To This Comment
Anonymous said...

Yea aritu dkt berite ade kasi tau.


2 July 2014 at 12:53 Reply To This Comment
Azey said...

Bla kumplan 3 di umumkn. Blan brapa?


3 July 2014 at 06:54 Reply To This Comment
Azey said...

Dh x sbar dh nk tuggu ni. Awt yg lmbt sgt ni dk wt mjlis pntup kplan 2 x sdah lgi ka?


3 July 2014 at 07:05 Reply To This Comment
Anonymous said...

Kplan 3 dua mggu lpas rya bru g awl g n


18 July 2014 at 18:49 Reply To This Comment
Amelia Natasha said...

Ok , Macam.Mana Kalau Dah Kawin Dah Ada Anak , Untuk Dijaga


19 July 2014 at 15:06 Reply To This Comment
Anonymous said...

kumpulan 3 lmbat lagi ke? lepas raye?


21 July 2014 at 13:38 Reply To This Comment
Anonymous said...

Saye dpt pggilan ke 3 lau kwan2 sme jgk add la id wechat niy iqmalariff lau xad wechat add my facebook muhamad iqmal ariff niy bkn ap cme nk cri kwan je..


30 July 2014 at 10:37 Reply To This Comment
Anonymous said...

Saya mohd jefri .dapat panggilan ketiga klu kamu nk mencari kwn add je wechat saya. Jefri_QuikSilver klu tak dapat cari coba check guna 6ber fon saya 0178678456 .fb saya jefri jkjr


2 August 2014 at 17:00 Reply To This Comment
Anonymous said...

Kumpulan ke3 akan pergi 16 ogos ini..saye dapat kat melake awk plak?


4 August 2014 at 16:12 Reply To This Comment
Anonymous said...

knp surat tidak sampai lagi....semua kwan dh dpt ak je blom :( knp...knp!!!


5 August 2014 at 18:03 Reply To This Comment
Anonymous said...

Saya mohd jefri .saya kena di selangor.banting kem jugra tapi surat belom ada sampai tlong infom saya nhe namber saya 0178678456 blh cari saya di wechat guna namber tu


6 August 2014 at 17:02 Reply To This Comment
Muhammad Haziq said...

Siri ke tiga 2014. Saya kena dia ulu pari rembau n9. Tapi surat takdapat lagi ni mcm mana eh? Sesiapa yg tahu sila lah wc saya, wc ID : Ayit24


10 August 2014 at 16:02 Reply To This Comment
Norita Wahida said...

Assalamualaikum..saya dpt kmpulan 3 ari sabtu da nak gi tpi surat tak smpai ii lagi mcm mane ye..mcm mane nak tukar alamat rumah ??


12 August 2014 at 20:02 Reply To This Comment
Anonymous said...

sya dpt kmpulan ke 3 tpi surat blum ada lg kat pos laju mcm mna tuu sbb alamat btull pon xpstii ...


16 August 2014 at 16:51 Reply To This Comment
Anonymous said...

comment kt atas tuu pliz tell me kalo taw yaa nii id wechat sya shanice1249


16 August 2014 at 16:52 Reply To This Comment
KISAH SUKSES IBU HERAWATI said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya IBU HERAWATI seorang TKW dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar IBU DARNA yg dari singapur tentan AKI SYHE MAULANA yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya saya juga mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor Togel/lottrey toto 4D dr hasil ritual/ghaib melalui jarak jauh dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus dan menang RM.230.000 Ringgit ,kini saya kembali indon membeli rumah dan kereta walaupun sy Cuma pembantu rumah tanggah di selangor malaysia, sy sangat berterimakasih kepada AKI SYHE MAULANA dan tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui AKI MAULANA saya juga sudah bisa sesukses ini. Jadi kawan2 yg dalam kesusahan jg pernah putus asah, kalau sudah waktunya tuhan pasti kasi jalan asal anda mau berusaha, ini adalah kisah nyata dari seorang TKW, AKI MAULANA adalah guru spiritual terkenal di indonesia. jika anda ingin seperti saya silahkan ☎ (( 0823-2159-4488 )) ATAU KLIK DISINI RITUAL PESUGIHAN DUNIA GHAIB



4 June 2017 at 12:06 Reply To This Comment

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.

 
© BLOG BUDAK BAEK All Rights Reserved