Pin It

Widgets

Semakan Online Keputusan SPM 2013

on Thursday, 28 February 2013

Semakan Online Keputusan SPM 2013

Semakan Online Keputusan SPM 2013 | admin juga sediakan cara buat semakan Melalui SMS . Tarikh semak Keputusan SPM 2013 akan diumumkan kemudian berkemungkinan pada 21 March 2014 . Para pelajar dan Ibu bapa di sarankan agar sentiasa dari masa ke semasa mengikuti laman ini untuk mendapatkan maklumat terkini dengan tepat.

Semakan Online Keputusan SPM 2013

Cara Semakan Keputusan SPM 2013 melalui Online

Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah (SAPS) adalah perkhidmatan percuma diperkenalkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia kepada ibu bapa / penjaga untuk menyemak dan memudahkan untuk mengetahui keputusan peperiksaan secara online.Dibawah cara-cara:

1) Semakan secara online :


2) Masukkan Nombor Kad Pengenalan atau Sijil Surat Beranak
3) Pilih Sekolah Rendah atau Sekolah Menengah
4) klik butang Semak Laporan.

Cara Semakan Keputusan SPM 2013 melalui sms

Semakan Online Keputusan SPM 2013

Anda jugak boleh semakan keputusan SPM 2013 melalui mySMS 15888. Langkah-langkahnya :

- Semakan SMS: Taip SPM [No KP] [angka giliran] dan hantar ke 15888

- Contoh: SPM 950909125151 BC001A040 hantar ke 15888


ANDA DISARANKAN AGAR MENUNGGU TARIKH SEBENAR YANG DIKELUARKAN OLEH KEMENTERIAN PELAJARAN MALAYSIA. ADMIN AKAN UPDATE BILA TARIKH SEBENAR KEPUTUSAN SPM 2013 AKAN DIKELUARKAN. TERUSKAN BERSAMA .

Kepada mereka yang berjaya diucapkan tahniah! .Pada mereka yang sebaliknya teruskan usaha ,hidup mesti diteruskan!. Sebenarnya tiada orang yang gagal kecuali orang yang berputus asa! Teruskan Usaha dengan sabar dan dirikanlah sembahyang!

Ranking: 5

{ 24 ulasan... read them below or add one }

Anonymous said...

Kalau no ic tahu, tp no angka giliran tak tahu mcm mana?


7 March 2013 16:14 Reply To This Comment
Anonymous said...

tgk lah kt kitanya borang waktu pekse tuu..just nk kongsi...asif


16 March 2013 20:34 Reply To This Comment
Anonymous said...

mcam mana nak thu angka gliran klau kertas tu hlang


17 March 2013 22:31 Reply To This Comment
Anonymous said...

assalamualaikum....
macm mana kalau angka giliran kita dah hilang
bolh kah kita buat semakan scra sms...?


20 March 2013 16:00 Reply To This Comment
Adibah Hanun said...

Kalau slip hilang, guna application check markah kokurikulum. Masukkan ic, dia akan naik angka giliran :) Harap membantu.


20 March 2013 16:26 Reply To This Comment
ep said...

@Adibah HanunKurang jelas. Gunakan applikasi apa untuk dapatkan angka giliran


21 March 2013 11:21 Reply To This Comment
CinTa HaTiKu said...

lahhh~
ingtkn result spm~
result exam2 lepas rupenye y ade~
-_-


21 March 2013 12:06 Reply To This Comment
Anonymous said...

Ooowwhh


21 March 2013 12:09 Reply To This Comment
Anonymous said...

Oooiwwwhhh


21 March 2013 12:09 Reply To This Comment
Anonymous said...

kene tipu,fikirkan bole semak result spm...huhu


9 January 2014 00:44 Reply To This Comment
Anonymous said...

Boleh la ,just kena tunggu date tu lah


17 February 2014 09:37 Reply To This Comment
Anonymous said...

Hui


17 February 2014 20:43 Reply To This Comment
Anonymous said...

Hui


17 February 2014 20:43 Reply To This Comment
Anonymous said...

Hui


17 February 2014 20:43 Reply To This Comment
Anonymous said...

es0k result keluar. . .mudah2x kita yang berusah dengan jujur dapat keputusan yang cemerlang. . .amin. . .


19 March 2014 21:26 Reply To This Comment
Anonymous said...

amin..


20 March 2014 00:10 Reply To This Comment
Anonymous said...

Aduhai...harap2 dpt rsult baek lulus n cermelang...amin


20 March 2014 00:35 Reply To This Comment
Anonymous said...

apsal x boleh nk check result nim?


20 March 2014 10:06 Reply To This Comment
Anonymous said...

memang la x dapt check result lagi, hari ini brp hb dek non oiii


20 March 2014 16:08 Reply To This Comment
Anonymous said...

Sa sdih kpts spm sa !!! Sngat2x truk !!!!!


21 March 2014 11:59 Reply To This Comment
Afeeq Smss said...

Huhu


29 March 2014 05:55 Reply To This Comment
Anonymous said...

KNP XBLH NK CHECK ONLNE??pdhal dh masukkan num ic..


1 April 2014 13:09 Reply To This Comment
Anonymous said...

pantat laa..org nk tgk kptusan btl,bkn prcubaan


4 August 2014 22:09 Reply To This Comment

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.

 
© BLOG BUDAK BAEK All Rights Reserved