Pin It

Widgets

segmen Dalca : bloglist June

on Wednesday, 30 May 2012




assalamualaikum!

Tib2 je nak masuk segmen hari ini.. :) sebab ada blogger yang tag.. terima kasih tau.. :).jom join segmen ini.. bagi meriah lagi.!
1. Mesti Follow blog Saya.Tipu dosa
2. Buat satu entri dengan tajuk bloglist
3. Klik Sini Untuk join
4. Copy banner kat atas dan paste kan dalam entri tajuk bloglist
5. Pastikan korang letak link ini dalam rung komen di bawa
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-dalca-bloglist-june.html



saya nak tag pada sesape yang view entry ini.. :)

ada soalan..

Jawapan pertama : kL gangster

Jawapan kedua : edisi lawak Dalca

Jawapan ketiga : Fatimah az- Zahra

okeyh.. dah siap
Ranking: 5

{ 3 ulasan... read them below or add one }

محمد شهريل القنيطري said...

thanks join... moga berjaya erkk..kita tengok siapa yg kena..hehe


30 May 2012 at 19:29 Reply To This Comment
KhaiRul Azmi said...

owkey sama2... bila nak keluar senarai link nya tu


30 May 2012 at 19:47 Reply To This Comment
★ aIsyaH ★ said...

wah..tahniah sebab menang..!!
hee..done follow u t0o..thanks f0ll0w mine..^^


2 June 2012 at 23:12 Reply To This Comment

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.

 
© BLOG BUDAK BAEK All Rights Reserved