Pin It

Widgets

Segmen : Jom Tambah Follower !

on Tuesday, 29 May 2012



Assalamualaikum dan selamat petang
segmen bermula sekarang

Tujuan segmen ini adalah untuk menambah kenalah blogger dan boleh juga menambah follower blog korang. Saya akan menyenaraikan semua link blog dalam satu entri yang baru.Syarat-syarat untuk join segmen ni sangat mudah


Segmen : Jom Tambah Follower !


Syarat2nya:
1. Mesti Follow blog Saya.Tipu dosa 
2. Buat satu entri dengan tajuk JOM TAMBAH FOLLOWER!
3. Copy banner kat atas dan paste kan dalam entri JOM TAMBAH FOLLOWER!
4. Pastikan korang letak link ini dalam entri JOM TAMBAH FOLLOWER!
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/segmen-jom-tambah-follower.html
5. Tak perlu tag sapa2.Tapi kalau korang nak tag jugak sya tak kisah.
6. Letak link entri korang kat bahagian komen bawah ini!

Mudah jer kan?Jadi join lah cepat-cepat!Tarikh tutup belum ditentukan.Senarai peserta ---->
http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.com/2012/05/senarai-perserta-segmen-jom-tambah.html

Ranking: 5

{ 4 ulasan... read them below or add one }

Ikmal said...

Assalam... aku join segmen nie...huhuhu

http://noorikmal.blogspot.com/2012/05/segmen-jom-tambah-follower.html


29 May 2012 at 15:54 Reply To This Comment
Khairul Azmi said...

http://lineclearbah.blogspot.com/2012/05/segmen-jom-tambah-follower.html


29 May 2012 at 16:10 Reply To This Comment
ejan said...

http://janjanjalan.blogspot.com/


29 May 2012 at 19:13 Reply To This Comment

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.

 
© BLOG BUDAK BAEK All Rights Reserved