Pin It

Widgets

Tonton Sebenarnya Saya Isteri Dia Episode 11 - Full Episode

on Friday, 21 June 2013

Tonton Sebenarnya Saya Isteri Dia Episode 11 - Full Episode

Tonton Sebenarnya Saya Isteri Dia Episode 11 - Full Episode | Drama Sebenarnya Saya Isteri Dia merupakan sebuah drama yang di adaptasi daripada novel. Drama ini semakin mendapat sambutan daripada kalangan penonton yang di barisi oleh Izzue Islam seorang pelakon dan Penyanyi dari kumpulan forteen. Drama ini juga turut menampilkan Tiz Zaqyah sebagai heroin.

Sebenarnya Saya Isteri Dia Full Episode

Sebenarnya saya isteri dia Episode 11


Sebenarnya Saya Isteri Dia Episode 10 < === > Sebenarnya Saya Isteri Dia Episode 12




Ranking: 5

{ 63 ulasan... read them below or add one }

Anonymous said...

Ala nape promo je..nk tgk full episod 11..


21 June 2013 22:36 Reply To This Comment
Anonymous said...

Mana ep 11 full?


21 June 2013 22:40 Reply To This Comment
Anonymous said...

mne ep 11?


21 June 2013 22:45 Reply To This Comment
Anonymous said...

Katanya pukul 10:30 malam nak upload. Ni dah lebih 10:30 ni


21 June 2013 22:46 Reply To This Comment
Anonymous said...

Nak tgk episod 11. Knp ade promo je.


21 June 2013 22:50 Reply To This Comment
Anonymous said...

yer la mane ni, mlm ni missed tengok ni


21 June 2013 22:51 Reply To This Comment
Anonymous said...

ni dah dekat pukul 11 , takde pun ep 11, tak on time


21 June 2013 22:52 Reply To This Comment
Anonymous said...

aar2 kate td 10.30... mne...


21 June 2013 22:54 Reply To This Comment
Anonymous said...

dah nak kul 11 xde pown...


21 June 2013 22:56 Reply To This Comment
Anonymous said...

ramai sedang menantikan epsd 11 awak. Upload lah awak. Terima kasih awak.


21 June 2013 22:58 Reply To This Comment
Anonymous said...

Cpat le bro...nak tgok ep 11..plisss


21 June 2013 23:02 Reply To This Comment
Anonymous said...

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.


21 June 2013 23:02 Reply To This Comment
Anonymous said...

Dah tgok td tp nak layan g best sgat...
Citer ne best...



21 June 2013 23:06 Reply To This Comment
sm town said...

tolong laaa upload saya nak tidur pulak ini esok dah laa skul.plezzzz.im begging uuuu


21 June 2013 23:07 Reply To This Comment
Adie Ziela said...

Yela mne epis0d 11.?npe promo jew ade


21 June 2013 23:07 Reply To This Comment
Anonymous said...

@Anonymous videonya ada di atas tu... owkey....... sorry yer lambat... (y)


21 June 2013 23:09 Reply To This Comment
Anonymous said...

tq kerna upload... best citernya


21 June 2013 23:11 Reply To This Comment
Anonymous said...

Nasib baek esok ct skul law x,tyme mngajar bdk2 tringat cite ne..
hahaha...


21 June 2013 23:12 Reply To This Comment
Anonymous said...

takde pon


21 June 2013 23:16 Reply To This Comment
Anonymous said...

Takde punn


21 June 2013 23:18 Reply To This Comment
Anonymous said...

ade lah sgt!!!!


21 June 2013 23:22 Reply To This Comment
Anonymous said...

Oi.. bola punyer pasal. Tak leh Tgk cite ni.Ni on6 pon nak buat hal.


21 June 2013 23:22 Reply To This Comment
Anonymous said...

bro..xdek bro...


21 June 2013 23:23 Reply To This Comment
Anonymous said...


sabar2...


21 June 2013 23:25 Reply To This Comment
Anonymous said...

nie dah abes sabar dah..


21 June 2013 23:30 Reply To This Comment
Anonymous said...

Xde pon...


21 June 2013 23:39 Reply To This Comment
Anonymous said...

Ape ni bro?? Mana full ep 11??


21 June 2013 23:43 Reply To This Comment
Anonymous said...

ala frust nye x dpt tngk,mata dh ngantuk ni…


21 June 2013 23:50 Reply To This Comment
sm town said...

hey kalau x nak upload ep ini tutup terus blog nie n tukar jew name blog nie sbg blog budak JAHAT.SBB KORANG X TEPATI MASA YG TLH DI JANJIKAN .


21 June 2013 23:51 Reply To This Comment
Anonymous said...

marahnya mereka...


21 June 2013 23:53 Reply To This Comment
Anonymous said...

hey kalau x nak upload ep ini tutup terus blog nie n tukar jew name blog nie sbg blog budak JAHAT.SBB KORANG X TEPATI MASA YG TLH DI JANJIKAN .

BKN MAEN MARAH LG NGKO... rilexxx la.. hahshs(",)..


21 June 2013 23:55 Reply To This Comment
Anonymous said...

jgn ler marah2 sgt...lek sudah...bukan esok lusa xleh nk tgok...y over sgt tu knape...naseb bek ade org nk uploadkn...ade problem lah tu...


21 June 2013 23:55 Reply To This Comment
Anonymous said...

bkn marn marah lg ko ek.. hahaha


21 June 2013 23:57 Reply To This Comment
Anonymous said...

eh betol la encik...


21 June 2013 23:58 Reply To This Comment
Khairul Azmi said...

@Anonymous maaf kepada semua atas kesilapan teknikal... maaf sekali lagi...


22 June 2013 00:14 Reply To This Comment
Anonymous said...

dah kira baik tu ader blogger upload kan. kalau tak, tak dapat lah korang tgk. tak tau malu ke?!


22 June 2013 01:58 Reply To This Comment
Anonymous said...

Tq..:)


22 June 2013 05:16 Reply To This Comment
Anonymous said...

x, kdg2 smua bnda luar kawalan.cpt /lambat kte kne sabar.. tggu je la ek..tq en. khairul sbb bg kte tngok citer ni..bro, lu memang encom la..


22 June 2013 08:54 Reply To This Comment
Anonymous said...

Best best best


22 June 2013 11:33 Reply To This Comment
Anonymous said...

betul tu.. kan sabar separuh iman.. tq buat blogger bab dpt gk upload..


22 June 2013 14:32 Reply To This Comment
Anonymous said...

nape xdpttgk pun...


22 June 2013 21:58 Reply To This Comment
tHiS iS mE... said...

die kate error la....xleh pun tgk..huhuhu


23 June 2013 09:30 Reply To This Comment
Anonymous said...

kenapa x blh download episod 9, 10 dan 11


23 June 2013 10:17 Reply To This Comment
athirah nadiah said...
This comment has been removed by the author.
franciscabernard said...

tq for upload the drama.. tq.


23 June 2013 13:35 Reply To This Comment
Anonymous said...

nasib budak ni ade kalau tak de ko nak tgok bnyak kli cane...tq for the BLOG..


23 June 2013 13:53 Reply To This Comment
Anonymous said...

bulan madu yang sangat romantik...walaupun tidak dirancang....best gler...


23 June 2013 23:27 Reply To This Comment
Najwa Nazira said...

best nyew layan ssid....haaaaaaaaaaaaa...sweet sangat tapi menyampah bila ada orang yg nk hancurkan kebahagiaan rumah tangga sweet couple tuh...heheheh


24 June 2013 00:32 Reply To This Comment
Johailie Jaffery said...

episod 12 ne mesti episod sedih


24 June 2013 11:06 Reply To This Comment
Anonymous said...

Nape download blh nk tgk x blh.


24 June 2013 14:50 Reply To This Comment
Anonymous said...


H


25 June 2013 16:36 Reply To This Comment
Anonymous said...

ep 12 dan 13,mn,cpt2 lah upload x sabar dah nk tgk,,,plz...


25 June 2013 18:03 Reply To This Comment
Anonymous said...

Dasat betul peminat2 cta ni ye..heheh..kesian lak kt encik blog..ni la namanya..free je kena marah...


25 June 2013 23:02 Reply To This Comment
Khairul Azmi said...

@Anonymous dekat tv pun belum main lagi mcm mana nak upload episode 12 dan 13... sabar bah koe... hehehe


25 June 2013 23:50 Reply To This Comment
Anonymous said...

heee...tak pernah kemaruk aku tgk cite melayu smpai mcm ni skali.
aku sanggup tgk berulang kali.episod lpas tak dpat tgk,baru mlm ni dpat tgk.
tq 4 bloger ni...
tqvm...so sweet


26 June 2013 00:20 Reply To This Comment
Vuvu Zela said...

ha aah...rase memang betul2 kemaruk tengok drama ni... kes tengok ulang tu x payah cakap laa...tiap2 malam mesti tengok balik 2-3 episode...nasib baik ada blog ni..terima kasih banyk2


26 June 2013 17:39 Reply To This Comment
Anonymous said...

demi masa..


28 June 2013 02:03 Reply To This Comment
Anonymous said...

maaf, kenapa bila tiba kat babak yg mana syaf, qimy, sarah n awin baru turun motor, video slalu lekat? harap dpt mmbntu, TQ.


28 June 2013 11:14 Reply To This Comment
Anonymous said...

nak tahu apa nama lagu yang diputar masa Firash & Syaf makan malam bersama...best lagu nie....kena masa dan ketikanya...


28 June 2013 22:24 Reply To This Comment
Anonymous said...

ni nbk mrh ni!!!!!!!!! kate ade episod 11


3 July 2013 09:16 Reply To This Comment
Anonymous said...

mne episod 11 ur?cpt lh ad..


20 July 2013 05:50 Reply To This Comment
nurin maisarah said...

lambatnya......tolonglah cepat please.....


21 July 2013 09:07 Reply To This Comment
Anonymous said...

Ape la


30 August 2013 19:02 Reply To This Comment

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.

 
© BLOG BUDAK BAEK All Rights Reserved