Pin It

Widgets

27 Cara Lelaki Hendak Mulakan Zina Terhadap Seorang Wanita

on Friday, 21 September 2012

27 Cara Lelaki Hendak Mulakan Zina Terhadap Seorang Wanita

1. Salam. Boleh saya kenal awak? Sy tertarik dengan perwatakan sopan awak. Dah lama saya perhatikn awak. Awak budak baik dan saya tertariklah dengan tudung labuh awak. Saya harap kite boleh berkenalan.. ukhuwah fillah org kate..saya tak pandai sangat arab ni…

2. Trima kasih kerana menerima saya. Saya akan cuba sedaya upaya saya menjaga awak dan mengikut syariat. Saya tahu saya bukan baik sangat, tapi demi Allah, saya cuba buat yang terbaik untuk awak…

3. Ingat tahu,,jaga aurat elok-elok..jangan bagi org lain nampak..keluar dengan kwn2 tahu.. jangan sorg2..balik contact saya ek..saya doakan awk selalu..

4. awak,nape tak contact saya. Saya risau awak keluar lama2..ye..memang saya tak ada hak pun..saya tahu saya percaye awak,,tapi saya tak tahulah nak kata macam mana. Kite selalu nampak dari jauh saja ek.Tapi saya rasa awak macam dekat saje dengan saya. Mungkin ini orang kata cinta kot,,wak..awak cinta saya tak? tak nk beri tahu.. tapi saya tahu awak cinta say.a.awak da malu nak jalan tempat saya lepak sebab malukan?..kih3. .tq.. i love u too..

5. Wak,,selain family,,Allah dan rasul.. awk sayang sape ek? Sape saya dalam hati awk?

6. Wak wak..dari kawan kita just panggil saya awak saje..macam tak special pulak diri saya untuk awak. saya teringin juga nak jadi macam member2 saya. Panggil sayang.. bole ker? Awak panggil saya bi ek? Rasa macam baby siket. tak salah kan.. just panggilan saje..thanks sayang.. love u… ..

7. Yang. kekdang bi tangok syg ni mcm tak percaya bi saja. Yela, bi just tanya sayanag pakai apa je kan .. tq ek beritu,,makin dalam pulak rindu kat sayang ni… .hihihi..

8. Yang bi nak sayang tau,,sayanglah segalanya untuk bi,,sayanglah pemberi semangat untuk bi… yang… ..bi harap bi dengan sayang tak ade rahsia lagi ek.. jangan risau..inikan membuktikan bi caring.. so jangan risau..k..yeye. . bi janji akan jaga rahsia kite..just masej saje kan..love u..papai.. mmuahh!

9. Sayang..dah lama kite masej,,boleh kite jumpe ker? ye..ayang bawak lah kawan2 k..tq yunk! i love u…. ..

10. Terima kasih panggil bi dengan panggilan abang.. abang tunggu lama dah..abang tahu..kita tak boleh pakse dalam hubungan..la iqra hafiddin..hehe. . sikit sikit je..kih3..

11. Hi sayang,,buat ape 2? Nak cakap sikit.. nape sayang bawa satu battalion nak jumpa abang?… sayang tak percaya kat abang eh.. huhu..

12. Sayang..kita jumpa k?..abang suka sayang pakai tudung yang abang beli tu..macam wardina lak..bukan sayang tak cantik.. just nampak makin cantik lah..nipis sikit saje.. nanti jumpa syg. sayang bawa sorang dah la k..

13. Sayang..abang sory gan apa jadi tadi.. abang tersentuh jari sayang tadi.. betul juga cakap sayang eh,,tersentuh tak ape..TER.. hehe..makin tebal la pulak cinta abang sama syg..

14. Thanks jumpa td,,syg cntk la.. Ololo..abg romantik sket pun salah ke? Ske abg romantik ek? Hehe.. Eh,,td jumpa abg da berani tenung abg ek..hoho.. tgk td kwn syg cam ske kat kwn abg je.. senang la kita jumpa pasni.. tgk..Allah memberkati hubungan kite.. syg solat dah ke? Doakan abg skali ek..miss u..

15. sayang..just nak tanya.. sayang cinta bagi berapa percent? Apa tandanya eh? 50% je… huhu..yang. . just nak tanya..rambut sayang panjang kah? just thinking of u at the moment…

16. Tadi terbeli tudung pendek.. yg abang bagi sama sayang itu.. sayang..bagilah gambar sayang special untuk abang yang pakai tudung tadi 2.. Cantiknya sayang..gambar ini nak buat wallpaper telefon dengan kompter abanglah..

17. Yang.. sayang cintakan abang berapa percent? Sepenuh hati Thanks sayang..love u too.. abang janji,,abang akan jaga sayang baik-baik dan takkan tinggalkan sayang…

18. Sayang..dah lama kita couplekan.. takkan abang pegang tangan pun nak marah.. Sayang kan milik abang.. Thank 4 being understanding. .

19. Syg kata Sayang cintakan abang sepenuh hati.. kalu gitu..apa buktinya Syg cintakan abg..?
SELEPAS ITU BARU BERMULA ZINA YANG SEBENAR…

20. huh!… syg mengndung? tahu kat ne… cube check balik dgn doktor… xkan sekali buat dah mengandung,,check balik k..

21. huh! betullah sayang mengendung ni?? sayang,,untuk kebaikan kita berdua,,lebih baik syg gugurkan kandungan tu.. gugurkan k..

22. Nape pula tak nak? tak berdosa lah kalau bunuh benda yang masing tak bernyawa…..gugurkan jelah!!! jangan buat masalah boleh tak!!

23. tak sakitlah!!! nape manje sangat ni! takkan benda mudah macam tu pun tak boleh buat..

24. sowie sayang,,abang tak boleh temankan sayang ke klinik tu,,abang malu kalau terserempak dengan family or member,,malu lah abang kalau diorang nampak abang bawa sayang dengan perut sayang yang besar tu..

25. Ape!! RM 5,000?? kau yg mengandung… kau cari sendiri la duit nak gugurkan anak tu.. bukan masalah aku.. lantak kau lah… bukan masalah aku juga keluarga kau pulau kau.. kau tu yg bodoh!! kau ingat kau tu cantik sangat?? aku dah tak ingin sama kau!! pergi mampos!

26. jangan call dan mesej lagi boleh tak?!.. aku sbuk.. tak ada masa nak layan kau!…

27.(terputus hubungan)
wanita itu mati akibat kegagalan proses penguguran, si lelaki mencari mangsa baru..dan kejadian terus berulang..

Ranking: 5

{ 4 ulasan... read them below or add one }

EdoHayra said...

astaghfirullah.. mntak dijauhkan...


27 September 2012 at 10:11 Reply To This Comment
Anonymous said...

astagfirullah...mntk d jauhkn


7 May 2014 at 21:42 Reply To This Comment
Anonymous said...

Allahu.. Jauhkan dari terkena diri sendiri,saudara mara dan kenalan..


5 November 2015 at 18:27 Reply To This Comment
azlinda said...

Beginikah hidup bila iman tk kuatkn


14 October 2016 at 22:10 Reply To This Comment

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.

 
© BLOG BUDAK BAEK All Rights Reserved