Pin It

Widgets

Tutorial : cara nak tukar email Nuffnang

on Saturday, 12 May 2012



Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia
Banyak owang tak tahu nak ubah email Nuffnang 
Macam mana nak tukar email nuffnang 
jika email lama kamu kena block atau locked dari website itu sendiri
owkey ini saya tunjukkan
Lihat gambar kat bawa ini



Kalau kamu rasa ada problem tak boleh loginemail atau tak boleh buka email kamu atau nak tukar email baru pada akaunNuffnang . ini adalah tutorialnya owkey..ikut jer



Langkah 1
Bahagian SUBJECT : wajib letak title ini 

Langkah 2
Update E-mail Request

Langkah 3
Bahagian MESSAGE : boleh type seperti yang ada dalam gambar yang di atas tu, perlu letak email baru yang kamu nak tukar dan type juga beberapa detail kamu seperti no. kad pengenalan dan alamat rumah kamu pengesahan. Ingat mesti sama seperti yang kamu register dalam nuffnang. Kalau berbeza mungkin pihak nuffnang tak akan update emalil baru kamu tu.

Langkah 4
Proses penukaran email baru 24 jam waktu bekerja sahaja. Owkey Semoga berjaya

Ranking: 5

{ 0 ulasan... read them below or add one }

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.

 
© BLOG BUDAK BAEK All Rights Reserved