Pin It

Widgets

Live Streaming Kelantan vs ATM Final Piala Malaysia 20 Oktober 2012

on Saturday, 20 October 2012

Live Streaming Kelantan vs ATM  Final Piala Malaysia 20 Oktober 2012

Live Streaming Kelantan vs ATM Final Piala Malaysia 20 Oktober 2012 |  Penyandang juara Piala Malaysia 2010, selaku pasukan pilihan menjadi juara Piala Malaysia kali ini, pasukan Kelantan akan beraksi di perlawanan akhir Piala Malaysia 2012 bertemu dengan pasukan Angkatan Tentera Malaysia (ATM) pada hari Sabtu 20 Oktober ini.

Melangkah ke perlawanan akhir buat pertama kali sejak tahun 1966, begitu membakar semangat pasukan ATM untuk bergelar juara Piala Malaysia buat kali pertama setelah tumpas 2 kali dengan pasukan Selangor di perlawanan akhir Piala Malaysia sebelum ini. 

Anda boleh saksikan siaran secara langsung perlawanan akhir, Final Piala Malaysia, Kelantan vs ATM pada 20 Oktober 2012 nanti di Stadium Shah Alam kerana venue perlawanan akhir Piala Malaysia sebelum ini, Stadium Nasional Bukit Jalil dalam proses penyelenggaraan.

Pada yang tidak berkesempatan menonton di Stadium Shah Alam, anda semua boleh saksikan secara percuma melalui siaran TV1, dan saluran berbayar Astro. Selain itu siaran secara Live Streaming Online di link yang akan saya berikan sewaktu perlawanan berlangsung nanti.

Kedua pasukan mempunyai visi dan cita-cita tersendiri untuk bergelar juara Piala Malaysia versi 2012, namun 90 minit yang bakal ditempuh kedua pasukan pada hari tersebut sudah tentu penuh dengan debaran dan tentangan sengit sesama sendiri sebelum layak bergelar juara Piala Malaysia 2012.

Bagaimanapun anda juga boleh mengikuti perkembangan perlawanan Kelantan vs ATM  Final Piala Malaysia 20 Oktober 2012 menerusi post Keputusan Semasa dan Terkini Perlawanan Kelantan vs ATM  Final Piala Malaysia 20 Oktober 2012

Live Streaming Kelantan vs ATM  Final Piala Malaysia 20 Oktober 2012

KELANTAN vs ATM
 Jam 8.45 Malam
RTM 1 & ASTRO 801


Note : This content is provided by others and does not owned by http://ciffahmimalomuchacha.blogspot.comLink yang lain akan menyusul sebelum perlawanan bermula nanti.. teruskan setia bersama kami ..Ranking: 5

{ 0 ulasan... read them below or add one }

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.

 
© BLOG BUDAK BAEK All Rights Reserved