Pin It

Widgets

5 Wanita Suka Tapi Lelaki Benci

on Wednesday, 10 October 2012

5 Wanita Suka Tapi Lelaki Benci

5 Wanita Suka Tapi Lelaki Benci | Kadang-kadang banyak wanita kat luar sana tak tahu, perkaran yang lelaki benci tentang wanita. Hal ini boleh menyebabkan hun=bungan ada tidak kekal lama dan berpanjangngan . oleh itu. setiap wanita yang bercinta hendaklah mengetahui benda yang pasangannya tidak suka. ini ada lima  sebabnya. . . yang ku tahu. harap berguna.

1. Menonton Drama Romantis Bersiri

Kebanyakan lelaki kurang minat menonton drama bersiri bertema romantis. Akan tetapi, kebanyakan perempuan amat suka mengikutinya lebih-lebih lagi cerita Korea.

2. Membaca Novel Romantis

Perempuan mempunyai sifat kelembutan yang lebih besar dibanding lelaki sehingga dia minat membaca novel romantis atau mendengarkan lagu-lagu cinta. Namun kebanyakan lelaki lebih suka membaca buku yang penuh aksi dan pertarungan.

3. Bergosip

Sebenarnya perempuan dan lelaki suka membicarakan hal orang lain ketika sedang berkumpul dengan teman-teman. Namun, lelaki tidak suka kebiasaan wanita yang suka membicarakan orang lain tanpa tahu kepastiannya.

4. Ambil Berat Penampilan

Sebagian besar lelaki tidak terlalu mengutamakan penampilan. Pakai kemeja, seluar panjang dan mungkin jam tangan sebagai aksesori itu sudah memadai. Sedangkan bagi perempuan, penampilan adalah segalanya kerana senang dipuji sehingga mereka menghabiskan waktu cukup lama untuk bersiap.

5. Bermain Bersama Anak Kecil

Perempuan memiliki naluri keibuan sehingga mudah bagi mereka mendekatkan diri dengan anak kecil. Sedangkan lelaki umumnya kurang minat bergaul dengan anak-anak. Lelaki kurang suka bermain, memanjakan anak, kerana mereka tidak ingin memperlihatkan sifat kelembutannya.

BLOG BUDAK BAEK : Sebenarnya banyak lagi perkara yang lelaki tidak suka. ianya terpulang kepada individu tersebut. jikalau anda ada seba lain boleh lah post kat ruang komen owkey.. assalamualaikum dan selam 1 MALAYSIA


Ranking: 5

{ 1 ulasan... read them below or add one }

Anonymous said...

sala suda ni iformasi mu gink ~.~


7 December 2012 at 20:22 Reply To This Comment

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.

 
© BLOG BUDAK BAEK All Rights Reserved