Pin It

Widgets

Segmen tambah followers sampai beribu

on Thursday, 31 May 2012



assalamualaikum nak 
join segmen lagi


Klik Sini untuk join

saya baru jer start beberapa bulan yang lalu...
boleh dikatakan saya ini blogger baru... dan nak cari rakan blogger lain..
hehehhe jangan upa follow my blog, twitter. facebook, dan like fan page kalau sudi

Ranking: 5

{ 18 ulasan... read them below or add one }

Dini ✿ said...

hyee . dari segmen yg sama :)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html


31 May 2012 at 22:08 Reply To This Comment
Dini ✿ said...

hyee . dari segmen yg sama :)

http://gulahatichabi.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html


31 May 2012 at 22:09 Reply To This Comment
иιиα αмιяα said...

dari segmen yang sama. meh singgah blog sy. kalau sudi follow lah :)


31 May 2012 at 23:43 Reply To This Comment
Haniefateen said...

hai dari segmen yang sama


1 June 2012 at 10:11 Reply To This Comment
Princess Syazliyana said...

dtg sini bls kunjungan :)


1 June 2012 at 13:29 Reply To This Comment
Nur Atikah said...

Hai, kita dari segmen sama. Dah follow sini :)


1 June 2012 at 15:08 Reply To This Comment
Rochellez said...

Jemput follow mereka di sini - http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/senarai-bloggers-yang-join-segmen.html

Jemput join GA saya juga tau!
-http://chocolate-vochelle.blogspot.com/2012/05/simple-giveaway-by-chocolate-vochelle.html


1 June 2012 at 20:37 Reply To This Comment
Nur Atikah said...

Hai, kita dari segmen sama. Dah follow awak :)

http://sukadukahidop.blogspot.com/2012/05/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html


2 June 2012 at 13:24 Reply To This Comment
ain dzaya said...

hello dude..
ain pun join jugak tapi dekat2 nak last...
done follow u ke 71!

jangan lupa tenyeh mata cuci hati cuci limpa kat blog ain
"Segmen tambah followers sampai beribu".
"Dalam sejarah dengan muka tebal lima inci T_T".


2 June 2012 at 15:58 Reply To This Comment
9n0L4 said...

dtg BW dr segmen yg same. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html


3 June 2012 at 23:31 Reply To This Comment
Aina Mansor said...

hai ! aina terjah sini dr segmen yg sama :D + follow
http://thelifeof-ainamansor.blogspot.com


4 June 2012 at 01:09 Reply To This Comment
::azmina nordin:: said...

datang dari segmen yang sama sambil follow
http://testingsaja-saja.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-followers-sampai-beribu.html


4 June 2012 at 18:46 Reply To This Comment
Maya said...

Dtg dari segmen yang sama :D
Follow dah

http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/05/tarikh-mula-blogging-err.html


7 June 2012 at 15:05 Reply To This Comment
NASZ said...

salam kenal. dah follow awak.

singgah sini dari segmen yang sama.

jemput ke blog saya

http://www.mohdnaser.com

From,

Nasz

MOHD NASER.COM


7 June 2012 at 18:59 Reply To This Comment
Diera Tekikushika said...

hai. slm perkenalan, dtg sini melawat blog awak. x sempat nak join segmen ni =( jom g blog saya =)


16 June 2012 at 10:51 Reply To This Comment

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.

 
© BLOG BUDAK BAEK All Rights Reserved