Pin It

Widgets

Segmen: Be My Follower by Didiey

on Tuesday, 18 September 2012

Assalamaualaikum kalai ney saya nak serta segmen pulak.  ney ada segmen kawan blog ku ikut... jadi saya nak join jugak.. mana lah taw dapat banyak kawan ag kan..
 
Bilangan Follower  : 208 
Target follower : 220
 
Klik sini Kalau nak join
 
Syarat-syarat:

 Follow blog didiey (WAJIB!)
 Like INI , Like INI & Like juga INI (WAJIB!) dan ini
 Buat 1 entry tentang segmen nie dgn tajuk 'Segmen: Be My Follower by Didiey'.
 Letak header didiey kat atas tu dlm entry korang & link kan ke entry nie.
 Nyatakan bilangan Follower (setakat entry dibuat)& target Follower yg korang nak.
 dah siap??? tinggalkan LINK ENTRY korang di ruangan comment entry nie SAHAJA.


Senang je kan??? Owh ye!Akan ada hadiah utk top referral (1x pemenang). Jadi promote lah segmen nie ye :) Selain tu 50 peserta terawal akan dimasukkan ke dlm bloglist didiey selama sebulan!
 
* terbuka kepada blogger di Malaysia *
* senarai peserta akan di update setiap hari bagi membolehkan korang terjah blog peserta lain *
* kena rajin blogwalking kalau nak follower bertambah *

SEGMEN TAMAT PADA 23/10/2012 (birthday didiey!!)

Selamat bersegmen semua!!!
Ranking: 5

{ 8 ulasan... read them below or add one }

~didiey~ said...

thanx sgt sbb sudi join :)
maaf lambat update senarai peserta,tp didiey akan update jap je lagi ye :)


21 September 2012 at 13:01 Reply To This Comment
Eraz Fadli said...

Blogwalking dari Segmen: Be My Follower by Didiey..

http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html


21 September 2012 at 16:56 Reply To This Comment
Isabel Diaz said...

Singgah sini sambil follow

Jum follow saya jugak

Terjah sini =]

http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html


22 September 2012 at 03:51 Reply To This Comment
Nanie said...

tengs follow blog nani , done follow :)


26 September 2012 at 16:53 Reply To This Comment
wanie said...

Ting tong , saya datang . Done follow here :)

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html


2 October 2012 at 01:31 Reply To This Comment
miz ruha said...

singgah dari segmen yang sama.. :)

http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html


2 October 2012 at 22:05 Reply To This Comment
Budu Bilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. sorry lambat sb takda masa nak BW.. done follow u

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-be-my-follower-by-didiey.html


4 October 2012 at 10:23 Reply To This Comment
Mimie Najib said...

balas kunjungan disini.. :)


27 October 2012 at 14:43 Reply To This Comment

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.

 
© BLOG BUDAK BAEK All Rights Reserved