Pin It

Widgets

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari Tawau,Sabah

on Monday, 23 July 2012

Mahu Join Segmen Klik Sini


Syarat-syarat penyertaan :


1. Buat 1 entri dengan tajuk Segmen Ayu : Saya Blogger Dari ....
(sambung kan ayat itu contoh:saya blogger dari Selangor)

2.letak banner diatas dan link kan ke entry ini
3.Follow Blog Ayu dan Queensbox jika sudi ;-)
(jika follow bagitahu ya,Ayu akan follow balik)
4. Taq seorang kawan anda
5.Tinggalkan link entri di entri Ayu ini.
6.Siap!..mudah tak?hehe


kalau rajin tulislah area mana,
manalah tau ada kawan-kawan blogger 
boleh datang raya..hehe


Segmen tamat : 12 August 2012
(11.59 p.m)

Ada sesuatu untuk anda yang bertuah,
Ayu akan pilih 2 blogger dari negeri yang terbanyak
(nanti Ayu senaraikan bila sudah tamat segmen ini untuk mudah anda BW) 


2 hadiah lagi blogger dari negeri lain yang Ayu buat cabutan nanti..;-)
kalau ada rezeki lebih Ayu tambah hadiah lagi ;-) 

Saya :
Saya Blogger Dari Kampung Baru Pasir Putih, Tawau , Sabah
 &
Kedua2 Blog dah Saya Follow

Taq : 


Ranking: 5

{ 28 ulasan... read them below or add one }

MISS Z BERCELOTEH said...

Kad raya Free..Meh..meh.. http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/giveaway-saya-nak-kad-raya.html


23 July 2012 at 14:19 Reply To This Comment
are_lin@yu said...

tq support segmen ayu..pernah g sabah mmg bez!!nanti ayu list warna hijau ya ;-)


23 July 2012 at 14:40 Reply To This Comment
MAY said...

hi.dtg bls knjungn dr kl..:)

duduk kl biasa aje.xde la best sgt.best lg duduj kg..


23 July 2012 at 21:57 Reply To This Comment
teratak hati said...

Salam kenal..jemput la dtg johor..^^


24 July 2012 at 06:19 Reply To This Comment
nanieybarnieylurviey said...

da follow sini balik.. :)
salam ramadhan.. :)


24 July 2012 at 08:15 Reply To This Comment
are_lin@yu said...

ayu dah updates,hijau gitu..hehe..jom tgk takut tercicir,sambil tambah kenalan ;-)

http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html


24 July 2012 at 08:51 Reply To This Comment
lelamaisara said...

best la johor....hehehe

good luck..:)


24 July 2012 at 10:46 Reply To This Comment
ShimaSalleh said...

Org johor singgah sabah bah...
:))


24 July 2012 at 12:12 Reply To This Comment
dyabunga said...

dya dari selangor..hihi


24 July 2012 at 15:56 Reply To This Comment
SuparMan SuaRez said...

Salam Ramadhan..
Saya Pun Blogger SABAH,Sama Plak Kita Nie Kan?
Bha Ngam Laaa Tue..Sama2 Kita Kasi Menang..haha
Suda FOLLOW Sini,Jom Singgah Blog Aku Plak ^_^

http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html


24 July 2012 at 17:00 Reply To This Comment
~Sweet Honesty~ said...

orang pasir putih tawau??msti ko kenal si onnok ne kan?? hehe.. salam kenal..

http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html


24 July 2012 at 22:15 Reply To This Comment
cikeyrah said...

dari segmen yang same

done follow ;)

http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html


24 July 2012 at 22:16 Reply To This Comment
Anis Nisa (SH) said...

salam ramadhan dari johor..:)


25 July 2012 at 09:35 Reply To This Comment
Deqla manjew said...

singgah dari segmen yg sama... dah lama follow sini..jemput ke blog sy yep..salam ramadhan... :)

http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html


25 July 2012 at 09:38 Reply To This Comment
khairolina said...

dr segmen yg sama jgk.. aq pon dr pasir putih jgk.. hehehe.. salam perkenalan okay..

http://greenonepiece.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html


25 July 2012 at 11:35 Reply To This Comment
Ct Noraishah said...

Hai, selamat bersegmen..

http://sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html


25 July 2012 at 15:44 Reply To This Comment
Masha Meisters said...

sigganh dari segmen yang sama dari johor...salam perkenalan,salam ramadhan dan follow sini ye :)


26 July 2012 at 13:57 Reply To This Comment
Mrs.BuduBilis said...

singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html


29 July 2012 at 00:44 Reply To This Comment
UmmiSyarni said...

singgah dari segmen sama. done follow :)


30 July 2012 at 15:16 Reply To This Comment
taqiee din said...

salam..singgah ats segmen yg sama...
http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html


31 July 2012 at 17:25 Reply To This Comment
wan nurul hezrina said...

tak pernah lagi sampai sabah.teringin nak pegi n rasa makanan2 sana=)

saya blogger dr melaka tapi keja d pjaya
http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html


1 August 2012 at 15:11 Reply To This Comment
Venessa Jane said...

hiya...oh dari tawau aa..aku dari kk :) salam kenal2.. dari segmen yg sama.


3 August 2012 at 00:09 Reply To This Comment
Venessa Jane said...

saya sudah follow, kalau sudi follow sya kembali :) PEACE!


3 August 2012 at 00:11 Reply To This Comment
iena_gie said...

Dah follow sini juga.. jemput follow blog saya pula ye =) http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html


5 August 2012 at 16:36 Reply To This Comment
Nurul Husna Mohd Hassan said...

ai orang sabah :)

mekasih singgah n follow blog saya. datang sini follow balik :)


11 August 2012 at 09:02 Reply To This Comment
Yana Libra said...

johor ok lah~~ hehe :)

salam kenal~


12 August 2012 at 09:54 Reply To This Comment
Rafiq Naemah said...

tumpang lalu...^_^
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/


14 August 2012 at 06:32 Reply To This Comment

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.

 
© BLOG BUDAK BAEK All Rights Reserved