Pin It

Widgets

Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara

on Saturday, 2 June 2012



Saya nak join segmen ag dari rakan blogger



KLIK INI kalau nak join

Syarat :


1. Follow Blog MizzsNinie, CikMun dan DrFara. dan saya punya jugak
2. Like Page MizzsNinie dan DrFara. dan saya punya jugak
3. Buat satu entry yang bertajuk ' Mega Tech Giveaway By MizzsNinie, CikMun And DrFara '.
4. Tampalkan banner diatas di dalam entry anda dan linkkan ke entry ini.
5. Tag minimum 5 orang blogger dan pastikan mereka tahu tentang giveaway ini.
6. Komen link entry anda di ruangan komen *cbox tak diterima*
7. Sebagai tambahan, korang boleh letakkan banner giveaway di sidebar blog anda juga.

Hadiah :
* Sebuah MP3 Player
* Sebuah Phone Samsung
* Sebuah Kamera Lomo
* Button Badge K-pop
* Inner Neck
* 30 Bloglist Selama Sebulan
* 10 Banner

Cara Pemilihan Pemenang :
Pemenang dipilih 100% berdasarkan ' TOP REFFERAL '

Nota :
* Jangan sesekali menipu. Pastikan anda iku semua syarat yang telah diberikan!
* Gambar hadiah di banner hanyalah sekadar hiasan semata-mata.

Tarikh :
* Bermula 1 Jun 2012
* Tamat 31 Julai 2012 *selalu rujuk blog ni, mana tahu kalau tarikh diubah*

Ranking: 5

{ 2 ulasan... read them below or add one }

ejulz said...

biar betul hadiah phone samsung tu? hehe. gud luck. :)


3 June 2012 at 00:45 Reply To This Comment
Mrs.BuduBilis said...

salam kenal...singgah dari GA yang sama.. done follow u..

http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/mega-tech-giveaway-by-mizzsninie-cikmun.html


12 June 2012 at 18:34 Reply To This Comment

Post a Comment

Terima kasih kerana memberi komen. Sila datang kembali ya !

Kami akan cuba membalas komen anda secepat yang mungkin.

 
© BLOG BUDAK BAEK All Rights Reserved